Sep 05, 2022
Rate this item
(0 votes)

Lepa Dragana koja je bila u vezi sa ubijenim škaljarcem mami uzdahe muškaraca, a prethodnih godina se susrela sa raznim, lošim iskustvima.

Manekenka i bivša misica Dragana Banić postala je poznata medijima po vezama sa sportistima, učešću u rijalitiju, snimanju video spotova. A trenutno javnost bruji o ovoj devojci nakon što je njen partner, pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, ubijen u četvrtak na Pagu u Hrvatskoj.

Dragana je svoj proboj u medije započela ušešćem u rijalitiju "Parovi". Našla se i u spotovima muzičkim spotovima Raste, Tropika benda i mnogih drugih, snimala je razne reklame za brendove, kaldinocie, a javnost je nastavila da intrigira svojim ljubavnim vezama sa fudbalerima, kao što su Nemanja Radonjića i Saša Lukić.

Ova atraktivne brinta posebnu pažnju je skrenula kada su se pojavile njene zajedničke fotke sa najpoželjnijim holivudskim muškarcem. Naime, na društvenim mrežama kruže fotogragije na kojma Dragana pozira u društvu Džonija Depa, a oboje izgledaju vrlo srećno i prisno.

Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima. U "Parovima" je, kako su svojevremeno tvrdili učesnici ovog formata, imala intimne odnose sa nekoliko učesnika. Čak je u pomenutom rijalitiju tražila Đaniju Ćurčiću da je poveže sa fudbalerima. "Đani, moraš da me izvedeš u grad, da me upoznaš s nekim fudbalerima. To mi treba. Ali, neki za mene, znaš kakve ja volim", rekla je ona tada Ćurčiću.

Pre nekoliko godina, Dragana je u intervjuu za "Wannabe" magazin otkrila da od punoletstva ne može da se odbrani od jačeg pola. - Od svoje 18-e godine ne mogu da se odbranim od "jačeg pola". Kao dete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog septembra sam šetala Knez Mihailovom i kupovala sveske sa kvadratićima, linijama... Tih prethodnih 10-ak septembara sve je bilo isto, dok se nisam pojavila pre tri godine upravo u Knez Mihailovoj... Toliko sam pocrvenela od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i krempitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled sa mene, mog lica, mojih nogu, moje zadnjice, grudi - rekla je ova atraktivna devojka.

Suočavala se sa velikim pritiskom zbog svog izgleda.

- Osećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam. Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos... Oni su uzdisali i otvorenih usta se okretali za mnom, a ja sam bežala. Moram da priznam da su mi se muškarci gadili u tom trenutku. Tih godinu dana do svog 18-og rođendana sam mislila da sam lezbijka - rekla je Dragana tada i dodala da je sa 18 godina izgubila nevinost.
Opisala je i kako se muškarac s kojim je prvi put bila intimna poneo posle svega. - Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela.... Naravno, pohvalio se svojim drugarima da sam nevinost izgubila upravo s njim. Ne mogu vam opisati koliko me je to bolelo, samo sam bila neiskvareno dete sa sela (lepšeg od Pariza). Završila sam školu i krenula da radim na pumpi kao kasirka. Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su bukvalno za mnom - kaže Dragana.

Dodajući da su joj neretko ostavljali i brojeve telefona.

- Ostavljali su mi ogromne bakšiše, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala da zaradim bukvalno 100 evra bakšiša, jer su muškarci ludeli za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se 'istresli'. Od naivne i fine devojčice sam se pretvarala u zver", rekla je Dragana. Ona se kako je dalje otkrila, te godine prijavila u jednu modnu agenciju, a da je imala sreće mnogo sreće, govori činjenica da je od "deteta sa sela" završila u svetskim prestonicama mode, a prva stanica bio joj je Pariz.

Tagged under

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO