Sep 15, 2022
Rate this item
(0 votes)

Rekli su da ćerka ima upalu pluća, pa onda da ima virus koji će proći. Uzela sam je i odvela na Institut za majku i dete, gde su utvrdili da ima jaku upalu uva, priča ogorčena Maja Rajčić

Nakon što je Srbiju juče potresao snimak iz Doma zdravlja u Kragujevcu, na kome se vidi kako doktorka odbija da pregleda bebu sa temperaturom 39,5 jer nije njen pacijent, iz Opšte bolnice u Vršcu stiže još jedna skandalozna situacija u kojoj su lekari, navodno, zanemarili bolesno dete i to - zbog alkohola!
Maja Rajčić ispričala je za portal Espreso da je njeno dete živo zahvaljući osoblju Instituta za majku i dete u Beogradu, gde ga je u poslednjem trenu prebacila i gde je dobilo adekvatnu terapiju. Kako kaže, dok joj je ćerka gorela od temperature u Opštoj bolnici u Vršcu, lekari i medicinske sestre pili su rakiju.

1652273 0801 dete 3 ff

- Prvo su rekli da mi dete ima upalu pluća, a zatim da je dobilo virus koji će proći s vremenom. Moja devojčica je bila dehidrirana jer nije konzumirala hranu i piće, niti joj je iko davao infuziju. Oni su nazdravljali posle vizite i bili su veoma veseli, kao da su nešto slavili. Nakon što su završili, slikala sam čašice i flašu. Čim sam videla da piju rakiju, odmah sam tražila uput za dalje lečenje. U bolnici nisu želeli da mi izađu u susret, pa mi je moj pedijatar poslao uput za Pančevo, a kasnije sam je odvela na Institut u Beogradu - kaže majka Maja za Espreso.co.rs.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO