May 22, 2022
Rate this item
(0 votes)

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je raskinula vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, a sada je otkrila da li postoji pravi muškarac za nju.

- Putin! (smijeh) Svi bi mi Putina. Šalim se, taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku. Dotični muškarac uz svo poštovanje ima i suviše godina za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza - priznala je Ceca.

ceca premijera

Ona se dotakla i pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

- Da sam nastavila da poredim, ostala bih zauvijek sama. Ja mislim da zaslužujem i ljubav i pažnju, to između ostalog svako život biće zaslužuje.

Prisjetila se saradnje sa legendarnom Marinom Tucaković.

ceca dacic

- Marina je rekla imamo pjesmu zvaće se ''Grom'', reko kakav grom, asociralo me na ''Konj''. To je poslije bio ogroman hit, gdje god odem čuje se ta pjesma. Idem Knez Mihajlovom čuje se, ma svugdje - rekla je Cec i dodala:

- Nije mi se svidjela pjesma ''Votka'' i ''Turbulentno'', a poslije su to bili veliki hitovi. Moji klinci čuju i kažu ni slučajno da ne izbacujem ''Turbulentno'', to je hit kao vrata. Ja sam neko ko se konsultuje u svemu sa ljudima u koje imam povjerenje. Želim da čujem kritiku, ali da ja budem u pravu. Kada bih malo istumbala repertoar, možda vratim neke pjesme kao što je ''Trula višnja'', al ne možeš sve da otpjevaš i svima da udovoljiš.

putin ruka

- Najskuplja pjesma koju sam kupila? Šta znam. Sve su isto koštale, od prvog do posljednjeg momenta sve su isto koštale. Ide ta cijena, zavisno od popularnosti kompozitora - objasnila je folkerka u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Tagged under

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.