FOTO: Instagram privatni profil FOTO: Instagram privatni profil
Jan 02, 2021
Rate this item
(0 votes)

Ubijena pevačica napisala je pesmu koja dobija potpuno drugačiji smisao kad pročitate tekst


Tragično nastradala pevačica se, zajedno sa svojim mužem, pisanju i produciranju pesama za mnoge naše domaće zvezde. Malo je poznato da je pesma "ZLATNIK", koju je otpevala Tanja Savić, upravo delo poteklo iz kuće Marjanovića.

Pesmu je napisala pokojna pevačica, a aranžman je uradio Zoran Marjanović.

9vp1

FOTO: Instagram privatni profil

 

Mučki ubijena pevačica, otpevala je i demo verziju ove pesme. Tanja Savić je snimila pesmu za potrebe takmičenja na Grandovom festivalu 2006. godine, i osvojila je drugo mesto.

Mnoge pesme čiji su tvorci bili Jelena i Zoran, zauzeli su vrh domaćih top lista, ali pesma "Zlatnik" je posebna zbog dirljivih stihova. Ubijena pevačica napisala je tekst ove pesme, koju kada pročitate nakon svih tragičnih događaja, dobijaja potpuno drugačiji smisao. Iako svi verovatno znate, podsetićemo. U pesmi se govori o nesrećnoj ljubavi koju naratorka moli da je se seti. Pominju se molitva, oltar, zlatnik...

Međutim, tek posle smrti Jelene Marjanović, reči ove pesme postaju bizarne i jezive!

"Kad ti je dobro, kad te pogleda Bog i kad se moliš za nekoga svog seti se mene, seti se mene pomeni me
Kad legnes s njom i kad ugasiš dan kad prvi najslađi te uhvati san seti se mene, seti se mene pomeni me

Ref. U godini dan što ode na izvoru gutljaj vode jedan zlatnik na oltaru nameni za ljubav staru
Sitnu radost svoje sreće od starice kupi cveće ostavi joj neku paru nameni za ljubav staru"

 

{youtube}vZt0CY4RY4A{/youtubee}

 

 

Možda ovi stihovi kriju neku porodičnu tajnu pokojne Jelene Marjanović, ali to nikada nećemo moći da saznamo.

Mnogoborjni svedoci koji su saslušani tokom istrage, tvrdili su da se Jelena nije dobro slagala sa Zoranovim roditeljima, kao i da je svekrva pokazivala izrazitu odbojnost prema njoj.

Zoran Marjanović, ucveljeni udovac, kompozitor i aranžer, tvorac mnogih hitova na estradi, ujedno je i glavni osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović. Prema zvaničnim navodima Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njeno telo nađeno je narednog dana u kanalu u naselju Crvenka u Borči.

Zorica Marjanović nikada nije davala izjave povodom ubistva snaje, niti je posetila njen grob zbog toga što, kako su rekli ostali članovi porodice Marjanović, groblje šteti energiji kojom leči ljude.

9vp2

FOTO: Instagram privatni profil

Podsetimo, Jelena Marjanović je prema zvaničnim informacijama, ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki, a njeno telo pronađeno je narednog dana u kanalu u blizini nasipa.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. Protiv njega je 9. februara Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo jer je na "svirep i podmukao način" lišio života svoju suprugu i prilikom izvršenja pokazao "naročitu upornost i bezobzirnost", ali optužnica još nije stupila na snagu jer Viši sud traži da bude dopunjena svedočenjem ćerke ubijene Jelene Marjanović.

Sumnja se da je Jelenu više puta udario u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal, a zaprećena kazna je od 10 do 40 godina zatvora.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.