Sep 14, 2021
Rate this item
(1 Vote)

 - Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno

Mahir Mulalić, pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca.

mahir zvezda

Mahir je, naime, nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ''doček''.

- Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno - počeo je priču Mahir.

- I dok sam sedeo ispred hotela jer je bilo lepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam poneo statuu - iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok usledio kada su se vratili do hotela.

- Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel, a onda je čovek koji tu radi pitao: ''Ovo tražiš?'' - pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmehom na licu. Laknulo mi je kada sam video - ispričao je Mahir.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO