Oct 30, 2021
Rate this item
(2 votes)

Vlada Srbije izabrana je na današnji dan 2020. godine, a na čelu tima iz Nemanjine 11 je premijerka Ana Brnabić.

Ona je retko eksponirala svoj privatan život, ali izuzetak je napravila u novogodišnjem intervjuu kada je po prvi put pokazala i fotografije sina, piše Republika.

U intrervjuu je premijerka, osim pitanja iz visoke politike, odgovarala i na neka, sasvim lična.

Između ostalog, šefica Vlade Srbije otkrila je i koji sport obožava.

– Trenirala sam plivanje, sport obožavam. Igrala sam fudbal, što se da očekivati na osnovu svih stereotipa koji postoje – kazala je ona za Srpski telegraf.

Neizostavno je bilo i škakljivo pitanje o poređenjima sa Marko Pantelićem i nadimkom Pantela, ali je premijerka dala više nego šmekerski odgovor.

– Mogu da me porede sa kim hoće. To mi je OK. On je super lik – kazala je premijerka.

Premijerka u razgovoru otkrila i šta joj je najveći blam.

– Jedan izlazak sa prijateljima na Akademiju baš dobro pamtim. Saplela sam se na prvi stepenik i uletela sam na Akademiju leđima. Svi su to videli. Bila sam zaista zvezda te večeri. To mi je jedan od najvećih blamova – navela je ona.

Govoreći o odnosu sa partnerkom Milicom, Brnabićeva je istakla da Đurđićeva teže podnosi napade od strane opozicije, nego ona sama.

– Milica se trudi da to ignoriše što nije uvek lako. Teže podnosi kritike i uvrede, pa joj to ne prijavljujem. Kao ni majci, ni tetki, majci pokojnog oca, koje užasno teško primaju te uvrede. Žao mi je njih, volela bih da mogu nekako da ih zaštitim. Zato sve to držim to nekako za sebe – rekla je Brnabićeva.

Na pitanje da li postoji nešto zbog čega se kaje, Brnabićeva je odgovorila:

– Nemam mnogo razloga za kajanje. Držim se onoga da je bolje kajati se zbog urađenog nego zbog onoga što niste uradili. U tom smislu živim život punim plućima – kazala je ona.

Fotografije sina premijerke Vlade možete pogledati klikom OVDE.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO