Sep 14, 2022
Rate this item
(1 Vote)

U Srbiji, najveću pažnju privlače deca porodice Ražnatović i Živojinović, a ništa manje se ne ističe ni sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, Mirko Šijan

Deca poznatih ličnosti često znaju da zloupotrebe uticaj svojih roditelja i ponašaju se malo slobodnije nego njihovi vršnjaci. Tako je svuda u svetu, pa i kod nas.

150 kilometara na čas Bobom Živojinovićem

Otežavajuća okolnost po njega bila je i ta što je vozač početnik i nije smeo da prekorači brzinu od 108 kilometara na čas, iako je na tom delu auto-puta dozvoljena brzina od 120 kilometara na čas.
Ne vidim razlog da se diže čitava drama oko ovoga, pa nisam vozio 200 na sat

 32216 vz ff

Ne voli samo Viktor brzu, vožnju. Veljko Ražnatović je više puta rekao da obožava brzu vožnju a i postavljao je klipove na Instagramu na kojima je sve to snimao.

Pre tri meseca je na svom profilu objavio snimak bahate vožnje u Beogradu kada je na crvenom svetlu pretekao autobus i prešao raskrsnicu.
udes nije bio koban po njih, ali je Veljko polomio šaku zbog čega je morao da nosi gips. Ceca Ražnatović

Moj sin nije učestvovao u tuči. Povezali su ga s ovim događajem samo zbog toga što je poznat. Problem je napravio mladić D. Č., koji je sedeo u separeu u kojem je bio moj sin iako nije bio u njegovom društvu.U jednom trenutku udario je šamar jednom Veljkovom drugu. Posle tog incidenta svi su izašli sa splava da čekaju policiju, koja je legitimisala D. Č.

 29370 untitled ff

U incidentima svakako prednjači Mirko Šijan, sin naše folk pevačice Goce Božinovske.

33512 mirko sijan ff

Najskoriji incident desio se na putu kada je noću na punoj liniji pretekao sedam automobila i jedan kamion!
Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom, rekao je izvor iz policije i dodao da su nakon toga obojica privedeni u policijsku stanicu
Ovo nije validan dokaz na sudu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO