Sep 14, 2022
Rate this item
(0 votes)

Mnogo je ljudi koji sebi dele razne epitete i poslovne poduhvate. Većina ispliva na površinu medijskog neba, ali samo kvalitet i kreativnost opstane.

Luna Đogani kao dete poznatih roditelja je od samog ulaska u Pinkov projekat bila na udaru kritika zbog toga što je potencirala da je Modna blogerka. Sada imamo i dokaz i pohvalu da obavezno nakon izlaska iz Zadruge nastavi sa blogovanjem… Anabela Atijas je pre dve godine bila presrećna zbog Luninog pokretanja sajta Lunadjo.com pa nije ni morala svoju mezimicu da hvali tokom Tv gostovanja, jer su Lunu rado čitale tinejdžerke.

Blog Lune Đogani iz 29. avgusta 2016. godine koji prenosimo u celosti

468021 luna1 ff

“Šta OBUĆI za PRVI DAN ŠKOLE!”

Prvi dan škole uvek je bio poseban u životu tinejdžera. Možete biti srećne ili tužne prvog septembra, ali MORATE biti moderne. Izabrala sam za vas nekoliko kombinacija koje bih obukla da idem u srednju školu, a koje ja rado nosim i na fakultet.

Prva kombinacija mi se sviđa zbog toga što se nosi obična bela majica, a preko nje šarena, uglavnom cvetna, na brtele, koja ubija tu monotoniju. Jednostavne farmerke i kratke čizme ili kanađanke i spremne ste za čas.

Druga kombinacija je casual, jer volim da budem opuštena – nema ničega previše. Jednostavna, a lepa. Duks nežno roze boje, farmerice, udobne patike i preko jaknica koja će celom stajlingu dati posebnu notu.

I najbolje za kraj. Treća kombinacija je, po mom mišljenju, najlepša. Najupadljivija je od svih, ali i najmodernija. Danas su jako moderne dugačke, baggy pantalone. Moj savet je da obučete neku običnu majicu na bretele i preko nje moderni teksas prsluk.

468027 luna2 ff

Obavezno, uz svaku kombinaciju ide ,,čoker” koji upotpunjuje čitav stajling. Veliki sam fan čokera i uz svaku kombinaciju ponesem ovaj moderni komad nakita.

Nadam se da sam vam barem malo pomogla. Moj savet je da eksperimentišete i uživate u modiranju. Smatram da se za srednju školu treba oblačiti moderno, opušteno i šik. Najvažnije je da se u svemu što nosite osećate lepo i da uvek budete negovane, uredne, moderne i nasmejane!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO