FOTO: Instagram privatni profil FOTO: Instagram privatni profil
Aug 04, 2021
Rate this item
(1 Vote)

Sanja Marinković je ponovo izazvala bes na društvenim mrežama, ovog puta zbog slike njenih stopala uz pogled na požare u u turskim šumama.

Nova objava Sanje Marinković šokirala je pratioce na društvenim mrežama, jer je voditeljka slikala požar u turskim šumama u krajnje neumesnom "foto aranžmanu".

Naime, kako je odsela u apartmanu sa pogledom na šume Manavgata, zahvaćene vatrenom stihijom, na terasi je podigla noge na ogradu i fotografisala svoja stopala tako da se vidi i vatra koja plamti u pozadini. Uobičajena poza takozvanih influenserki koja je, inače, popularna kao signal opuštenosti i uživanja ovoga puta je izgledala, u najmanju ruku, morbidno.

Reakcije su usledile: "Aj nek neko oduzme mobilni Sanji Marinkovic, jako je neprijatno", "Auuuu, pa da l’ je moguće da postoje ovakve osobe!?" i "fali joj još samo koktelčić pored tih stopala pa da "ugođaj" pogleda sa požarom u daljini bude potpun" su samo neke od njih.

sanja marinkovic pozari

Naravno, mnogima nije promaklo ni to da je voditeljka napisala "na zalost" odvojenim rečima, premda je to suprotno pravopisu pa su se dodatno začudili podsetivši da je u pitanju osoba koja je vodila školu novinarstva.

Uz neukusnu ikonicu plamenova i liniju kojom je zaokružila požar na slici (kao da bi ikome mogao da promakne), voditeljka je napravila kompletan foto gaf.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO