Sep 06, 2022
Rate this item
(0 votes)

Kenijac Brajan S. (19) priznao je zločin. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave. Međutim tokom istrage je utvrđeno da je devojka je silovana, a zatim pretučena na smrt.

Njen leš je držao dva dana u jednoj od soba u kolektivnom izbegličkom smeštaju.

Elmini roditelji prijavili su njen nestanak u petak, a lokalni mediji prenose da je porodici rekla da ide da se nađe sa prijateljicom u Bonu.

Međutim, prema policijskim saznanjima, ona je, umesto toga, otišla da se vidi sa osumnjičenim. Kada je pronađena kesa sa njenom odećom i dokumentima, pokrenuta je opsežna istraga i potraga za tinejdžerkom.

Elma je navodno osumnjičenog upoznala u kafiću nekoliko nedelja ranije i navodno su bili u vezi. Policija je pomoću zajedničkih slika na Fejsbuku povezali žrtvu i Brajana i tako razrešila miseriozni nestanak Srpkinje.

Njeni školski drugovi kažu da pre nego što je ubijena išla sa majkom u kupovinu, da su bile vesele i šalile se.

"Bile su tako vezane, a sada majka sahranjuje ćerku!", kažu prijatelji, koji su se organizovali i prikupljaju pomoć za Elminu sahranu.

Uhapšeni mladić kenijskog porekla, ima nemačko državljanstvo, ali poseduje i dokumenta svoje zemlje. On je čekao je da mu dodele stan i uglavnom je boravio kod sestre u Bonu objavila je policija.

Brajan je od ranije poznat policiji koja ga je privodila zbog krađe, širenja pornografije i seksualnog zlostavljanja deteta.

Tagged under

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.