O nama

SVE VESTI POTREBNE JEDNOJ ŽENI

T1

Informativni web portal "SVAKA ŽENA ZNA" predstavlja jedinstveni projekat na internetu, posvećen specijalno ženskoj populaciji na ovim prostorima. Danas postoje informativni portali koji uglavnom pretenduju da budu glasilo muškog sveta i kriminala, a kroz vesti se provlače muške note koje prave novinari današnjih klikbajt vesti.

Novinarstvo ne treba da predstavlja samo rijaliti, prikazivanje ženskog donjeg rublja ili skandaloizni naslovi upućeni i krojeni ka vređanju ženskih atributa.

DOBRODOŠLI NA NAŠE STRANICE. 

 • Zašto smo napravili sajt SVAKA ŽENA ZNA

  Informativni sajt za žene SVAKA ŽENA ZNA napravljen kako bi obaveštavao žene o svim važnim stvarima iz Srbije i sveta. Sajt je informativnog karaktera i pokrenut od agencije Sunshine. Glavni cilj sajta je da posveti više pažnje ženskim pitanjima. Činjenica je da svuda okolo postoje portali koji svojim naslovima navlače žene da kliknu i ostave svoju posetu. Primenjujemo jedan drugi tip novinarstva kojim treba pokušati plasirati značajne i prave stvari.
 • Da li se sajt brine o ženskim pravima?

  Sajt je specijalno posvećen očuvanju ženskih prava. Svaka žena treba da zna koja prava ima i gde može pronaći bilo kakvu pomoć u slučaju zlostavljanja i slično.
 • Pitate se možete li biti deo tima sajta?

  Svaka žena može vrlo lako da postane deo našeg tima. Rad na sajtu je volonterskog tipa. Pošaljite nam upit kroz kontakt stranicu ili email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Koji su planovi sajta SVAKA ŽENA ZNA?

  Osim klasičnog izveštavanja putem veb stranica, sajt će pokretati i razna ženska društvena pitanja i imati različite društvene aktivnosti upućene ka ostvarivanju ženskih prava.
 • Koliko često vas naš veb portal informiše o najnovijim vestima?

  Svakog dana vas informišemo o najnovijim dešavanjima iz Srbije i sveta, a specijalno se okrećemo ženskim pitanjima koja ističemo u prvi plan. Sajt je informativnog karaktera.
 • Šta radimo sa podacima koje dobijamo od Vaših poseta?

  Sajt Svaka žena zna poštuje sva svetska prava o zaštiti kolačića i na ovim stranicama ste potpuno sigurni. Možete, a i treba, da pročitate USLOVE KORIŠĆENJA portala, kao i PRAVILA PRIVATNOSTI, koji su dostupni na jedan klik svakom korisniku. Na sve to dodajemo i EU zakon o zaštiti kolačića koji poštuje sve vrednosti normalnog pregleda stranica. Osetite se sigurno ovde, to vam garantujemo.
 
 
 
 
 
 

Kontakt informacije

 • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
 • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
 • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.