Pravila privalnosti na sajtu SVAKA ŽENA ZNA i na svim stranicama društvenih mreža

 

 

 svakazenazna fb

 

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their 'Personally Identifiable Information' (PII) is being used online. PII, as described in US privacy law and information security, is information that can be used on its own or with other information to identify, contact, or locate a single person, or to identify an individual in context. Please read our privacy policy carefully to get a clear understanding of how we collect, use, protect or otherwise handle your Personally Identifiable Information in accordance with our website.

What personal information do we collect from the people that visit our blog, website or app?

 

When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your name, email address, mailing address or other details to help you with your experience.

 

When do we collect information?

 

We collect information from you when you subscribe to a newsletter or enter information on our site.


How do we use your information?

 

We may use the information we collect from you when you register, make a purchase, sign up for our newsletter, respond to a survey or marketing communication, surf the website, or use certain other site features in the following ways:

       To personalize your experience and to allow us to deliver the type of content and product offerings in which you are most interested.
       To improve our website in order to better serve you.

 

How do we protect your information?

 

Our website is scanned on a regular basis for security holes and known vulnerabilities in order to make your visit to our site as safe as possible.

We use regular Malware Scanning.

We do not use an SSL certificate
       We only provide articles and information. We never ask for personal or private information like names, email addresses, or credit card numbers.

 

Do we use 'cookies'?

 

Yes. Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computer's hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the site's or service provider's systems to recognize your browser and capture and remember certain information. For instance, we use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart. They are also used to help us understand your preferences based on previous or current site activity, which enables us to provide you with improved services. We also use cookies to help us compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future.

We use cookies to:
       Understand and save user's preferences for future visits.

You can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies. You do this through your browser settings. Since browser is a little different, look at your browser's Help Menu to learn the correct way to modify your cookies.

 

If you turn cookies off, Some of the features that make your site experience more efficient may not function properly.It won't affect the user's experience that make your site experience more efficient and may not function properly.


Third-party disclosure

 

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your Personally Identifiable Information.

 

Third-party links

 

We do not include or offer third-party products or services on our website.

 

Google

 

Google's advertising requirements can be summed up by Google's Advertising Principles. They are put in place to provide a positive experience for users. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en 

We use Google AdSense Advertising on our website.

Google, as a third-party vendor, uses cookies to serve ads on our site. Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to our users based on previous visits to our site and other sites on the Internet. Users may opt-out of the use of the DART cookie by visiting the Google Ad and Content Network privacy policy.

We have implemented the following:
       Remarketing with Google AdSense
       Demographics and Interests Reporting

 

We, along with third-party vendors such as Google use first-party cookies (such as the Google Analytics cookies) and third-party cookies (such as the DoubleClick cookie) or other third-party identifiers together to compile data regarding user interactions with ad impressions and other ad service functions as they relate to our website.

Opting out:
Users can set preferences for how Google advertises to you using the Google Ad Settings page. Alternatively, you can opt out by visiting the Network Advertising Initiative Opt Out page or by using the Google Analytics Opt Out Browser add on.


California Online Privacy Protection Act

 

CalOPPA is the first state law in the nation to require commercial websites and online services to post a privacy policy. The law's reach stretches well beyond California to require any person or company in the United States (and conceivably the world) that operates websites collecting Personally Identifiable Information from California consumers to post a conspicuous privacy policy on its website stating exactly the information being collected and those individuals or companies with whom it is being shared. - See more at: https://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

According to CalOPPA, we agree to the following:
Users can visit our site anonymously.
Once this privacy policy is created, we will add a link to it on our home page or as a minimum, on the first significant page after entering our website.
Our Privacy Policy link includes the word 'Privacy' and can easily be found on the page specified above.

You will be notified of any Privacy Policy changes:
       On our Privacy Policy Page
Can change your personal information:
       By logging in to your account

How does our site handle Do Not Track signals?
We honor Do Not Track signals and Do Not Track, plant cookies, or use advertising when a Do Not Track (DNT) browser mechanism is in place.

Does our site allow third-party behavioral tracking?
It's also important to note that we allow third-party behavioral tracking


COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

 

When it comes to the collection of personal information from children under the age of 13 years old, the Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) puts parents in control. The Federal Trade Commission, United States' consumer protection agency, enforces the COPPA Rule, which spells out what operators of websites and online services must do to protect children's privacy and safety online.

We do not specifically market to children under the age of 13 years old.


CAN SPAM Act

 

The CAN-SPAM Act is a law that sets the rules for commercial email, establishes requirements for commercial messages, gives recipients the right to have emails stopped from being sent to them, and spells out tough penalties for violations.

We collect your email address in order to:
       Send information, respond to inquiries, and/or other requests or questions

To be in accordance with CANSPAM, we agree to the following:

If at any time you would like to unsubscribe from receiving future emails, you can email us at

and we will promptly remove you from ALL correspondence.



Contacting Us

 

If there are any questions regarding this privacy policy, you may contact us using the information below.

Svakazenazna.com
Dalmatinska 22/1

Beograd, Srbija 11000

Serbia
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.vakazenazna.com
 
 
 

 
 
 

Ova politika privatnosti sastavljena je da bi bolje poslužila onima koji se bave načinom na koji se njihovi „podaci koji mogu lično identifikovati“ koriste na mreži. PII, kao što je opisano u američkom zakonu o privatnosti i bezbednosti podataka, su informacije koje se mogu koristiti samostalno ili sa drugim informacijama za identifikaciju, kontaktiranje ili pronalaženje jedne osobe ili za identifikaciju pojedinca u kontekstu. Molimo vas da pažljivo pročitate našu politiku privatnosti da biste stekli jasan uvid u način na koji prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način rukujemo vašim podacima koji mogu da vas identifikuju u skladu sa našom veb lokacijom.

 

Koje lične podatke prikupljamo od ljudi koji posećuju naš blog, veb lokaciju ili aplikaciju?

 

Prilikom naručivanja ili registracije na našoj veb lokaciji, prema potrebi, od vas će se možda zatražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, poštansku adresu ili druge detalje koji će vam pomoći u vašem iskustvu.

 

Kada prikupljamo informacije?

 

Informacije prikupljamo od vas kada se pretplatite na bilten ili unesete informacije na našoj veb lokaciji.

 

Kako koristimo vaše podatke?

 

Informacije koje prikupimo od vas možemo da koristimo kada se registrujete, izvršite kupovinu, prijavite se za naš bilten, odgovorite na anketu ili marketinšku komunikaciju, pretražite veb lokaciju ili koristimo određene druge funkcije veb lokacije na sledeće načine:

• Da personalizujete vaše iskustvo i da nam omogućimo da isporučujemo vrstu sadržaja i ponude proizvoda za koje ste najviše zainteresovani.
• Poboljšati našu veb stranicu kako bi vam bolje služio.

 

Kako štitimo vaše podatke?

 

Naša veb stranica se redovno skenira zbog rupa u bezbednosti i poznatih ranjivosti kako bi vaša poseta našoj veb stranici bila što sigurnija.

 

Koristimo redovno skeniranje malvera.

• Pružamo samo članke i informacije. Nikada ne tražimo lične ili privatne podatke poput imena, adresa e-pošte ili brojeva kreditnih kartica.

 

Da li koristimo „kolačiće“?

Da. Kolačići su male datoteke koje veb lokacija ili njen dobavljač usluga prenosi na čvrsti disk računara putem vašeg veb pregledača (ako to dozvoljavate) koji omogućava sistemima veb lokacije ili dobavljača usluga da prepoznaju vaš pregledač i uhvate i zapamte određene informacije. Na primer, koristimo kolačiće da bi nam pomogli da zapamtimo i obradimo stavke u vašoj korpi. Takođe se koriste za pomoć u razumevanju vaših preferencija na osnovu prethodnih ili trenutnih aktivnosti na veb lokaciji, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Takođe koristimo kolačiće da bi nam pomogli da prikupimo objedinjene podatke o prometu na veb lokaciji i interakciji sa njima, tako da u budućnosti možemo ponuditi bolja iskustva i alate.

Kolačiće koristimo za:


• Razumeti i sačuvati korisničke postavke za buduće posete.

Možete da odaberete da vas računar upozori svaki put kada se šalje kolačić ili da isključite sve kolačiće. To radite u podešavanjima pregledača. Budući da se pregledač malo razlikuje, pogledajte meni pomoći vašeg pregledača da biste saznali tačan način izmene kolačića.

 

Ako isključite kolačiće, neke funkcije koje čine vašu veb stranicu efikasnijom možda neće pravilno funkcionisati. To neće uticati na korisničko iskustvo koje vašu veb stranicu čini efikasnijom i možda neće pravilno funkcionisati.

 

Otkrivanje treće strane

Ne prodajemo, trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vanjske strane vaše podatke o ličnosti.

 

Veze treće strane

Na našoj veb lokaciji ne uključujemo niti nudimo proizvode ili usluge nezavisnih proizvođača.

 

Google

Google-ovi zahtevi za oglašavanje mogu se sažeti kroz Google-ove principe oglašavanja. Postavljeni su kako bi korisnicima pružili pozitivno iskustvo. https://support.google.com/advordspolici/ansver/1316548?hl=sr

 

Na našoj veb lokaciji koristimo Google AdSense oglašavanje.

Google kao nezavisni dobavljač koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na našoj veb lokaciji. Google-ova upotreba DART kolačića omogućava mu prikazivanje oglasa našim korisnicima na osnovu prethodnih poseta našoj i drugim veb lokacijama na Internetu. Korisnici mogu da onemoguće upotrebu kolačića DART tako što će posetiti politiku privatnosti Google oglasa i mreže sadržaja.

 

Implementirali smo sledeće:


• Ponovno oglašavanje pomoću Google AdSense-a
• Izveštavanje o demografskim kategorijama i interesima

Mi, zajedno sa nezavisnim dobavljačima kao što je Google, koristimo nezavisne kolačiće (kao što su kolačići Google analitike) i nezavisne kolačiće (kao što je DoubleClick kolačić) ili druge nezavisne identifikatore kako bismo prikupili podatke o interakciji korisnika sa prikazi oglasa i druge funkcije usluge oglašavanja koje se odnose na našu veb stranicu.

Opredeljuju se:
Korisnici mogu da podese podešavanja kako vas Google oglašava pomoću stranice Google podešavanja oglasa. Možete i da se odjavite tako što ćete posetiti stranicu za onemogućavanje inicijative Netvork Advertising Initiative ili pomoću dodatka Google Analitics Optout Brovser.

Zakon o zaštiti privatnosti na mreži u Kaliforniji

CalOPPA je prvi državni zakon u zemlji koji zahteva da komercijalne veb lokacije i mrežne usluge objavljuju politiku privatnosti. Doseg zakona proteže se daleko izvan Kalifornije i zahteva od bilo koje osobe ili kompanije u Sjedinjenim Državama (a moguće i svetu) koja upravlja veb lokacijama koje prikupljaju lične podatke od potrošača u Kaliforniji da na svojoj veb lokaciji postave vidljivu politiku privatnosti u kojoj se navode tačno prikupljeni podaci i podaci o njima. pojedinci ili kompanije sa kojima se deli. - Pogledajte više na: https://consumercal.org/california-online-privaci-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Prema CalOPPA-i, slažemo se sa sledećim:


Korisnici mogu da posete našu stranicu anonimno.
Jednom kada se kreira ova politika privatnosti, dodaćemo vezu do nje na našoj početnoj stranici ili kao minimum, na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na našu veb stranicu.
Naša veza do Politike privatnosti uključuje reč „Privatnost“ i lako se može naći na gore navedenoj stranici.

Bićete obavešteni o svim promenama politike privatnosti:


• Na našoj stranici Politike privatnosti


Možete da promenite svoje lične podatke:


• Prijavljivanjem na svoj nalog

 

Kako se naša veb lokacija bavi signalom Ne prati?


Poštujemo signale Ne prati i Ne prati, postavljaj kolačiće ili koristite oglašavanje kada je postavljen mehanizam pregledača Ne prati (DNT).

 

Da li naša veb lokacija dozvoljava praćenje ponašanja treće strane?


Takođe je važno napomenuti da dozvoljavamo praćenje ponašanja nezavisnih proizvođača

 

COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti dece na mreži)

 

Kada je reč o prikupljanju ličnih podataka dece mlađe od 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti dece na mreži (COPPA) stavlja roditelje pod kontrolu. Savezna trgovinska komisija, američka agencija za zaštitu potrošača, sprovodi pravilo COPPA, koje precizira šta operateri veb lokacija i mrežnih usluga moraju učiniti da bi zaštitili privatnost i bezbednost dece na mreži.

Ne prodajemo posebno deci mlađoj od 13 godina.

 

CAN SPAM Zakon

 

CAN-SPAM zakon je zakon koji postavlja pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavlja zahteve za komercijalne poruke, daje primaocima pravo da im se e-pošta prestane slati i propisuje stroge kazne za kršenja.

 

Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:


• Pošaljite informacije, odgovorite na upite i / ili druge zahteve ili pitanja

 

Da bismo bili u skladu sa CANSPAM-om, slažemo se sa sledećim:

 

Ako u bilo kom trenutku želite da se odjavite sa primanja budućih e-poruka, možete nam poslati e-poštu na
i odmah ćemo vas ukloniti iz SVE prepiske.

 

Kontaktirajte nas

Ako postoje neka pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći dolenavedene informacije.

Svakazenazna.com
Dalmatinska 22/1

Beograd, Srbija 11000

Serbia
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.vakazenazna.com
 
 
 
 
 

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.