Trenutak o kojem većina djevojčica sanja je zapravo onaj u kojem u velikoj vijeloj haljini koračaj prema matičaru, do svog “princa”, gdje zajedno svečano obećavaju da će provesti ostatak života jedno sa drugim. To je vizija koju je imala Britani na umu kada se spremala za svoje vjenčanje 2014. godine.

Nažalost, nije sve ispalo onako kako je mislila. Pojavljujući se u emisiji “Moja velika rosmka svadba” na TLC kanalu, Britani i njen budući muž PiVi su otkrili da se nikada nisu lično sreli prije velikog dana.

Nakon što su pronašli jedno drugo na mrežama, u dopisivanju par je odlučio da odloži zvanični prvi sastanak sve do dana vjenčanja. Iako njihov dogovor zvuči romantično, on nije prošao kod PiVijeve mame Loti, koja je bila ljuta što Britni nije zatražila dozvolu da se uda za njenog sina. U snimku koji je objavljen na Jutjubu, vidi se mladoženjina majka…

„Ako ja moram da odem, onda Britanina porodica mora da ode“, vikala je ona.

Mladoženja je na kraju morao da „iznese“ svoju majku sa venčanja, sve vreme plačući i pitajući je zbog čega mu kvari veliki dan.

„Trebalo je da uživam u trenutku kada ću prvi put videti Britani i njenu venčanicu, a ja se ovde rvem sa svojom majkom na zemlji. Mama mi je uništila venčanje, budimo iskreni“, zaključio je PiVi.

Na isto pitanje, Loti je imala drugačiji odgovor.

„Stalno mi se unosio u lice i vikao „to je moja žena!“. Pa kakvu to ženu imaš, ako ne sme da upozna tvoju mamu?“, zaključila je Loti.

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.