Jan 15, 2022
Rate this item
(1 Vote)

Nakon ponovnog gledanja slučajnog video snimka koji je snimila, žena je primetila nekoga - ili nešto slično - u pozadini što nije mogla da objasni. Tako je bar navela TikTokers.

Žena, koja se zove Sakura, odlučila je da svoj video postavi na TikTok da bi dobila mišljenja drugih ljudi o tome šta tačno vidi.

 „Radila sam na video snimku o pronalaženju ovog zamaha i znam da to možda nije ništa drugo nego da me muči“, objašnjava Sakura u videu.

U početku je video savršeno zdrav: Sve što vidite je Sakura kako trči na ljuljačku s koje se pruža predivan pogled na Los Angeles. Izgleda ushićeno što pokušava zamah.

Međutim, stvari brzo poprimaju mračan zaokret. Kada Sakura reprizira video, zumira jednu od stena uz ivicu litice - i čini se da na njoj vise ruke. Još čudnije je to što u roku od nekoliko sekundi izgleda da ruke nestaju.

Sakurini sledbenici definitivno nisu mislili da je luda.

 

@cucumbrane ok ik this is diff from my usual (and I know it might be nbd) but all of the whatifs are freaking me out? #spooky #fridaythe13th #laswing ♬ original sound - sakura

 


„TO SU JASNO RUKE“, napisao je jedan uznemireni korisnik.

 

„Zbog toga mi je neprijatno“, dodao je drugi.

„Molim vas, naježio sam se“, komentarisao je treći.

Nažalost, međutim, snimci nisu stvarni, a Sakura nas je sve prevarila. U sledećem video snimku objasnila je da je ceo video samo deo opklade sa njenim saradnicima iz BuzzFeed-a.

„Izvini. Radim za BuzzFeed. Hteli su da napravim video za BuzzFeed Unsolved i rekli su: ‘Ali ne možete napraviti virusni video’, a ja sam bila kao, ‘Haha, pogrešno!’ ”, Objasnila je.

Tagged under

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

MOŽDA VAS JOŠ BUDE ZANIMALO

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.