Sep 15, 2022
Rate this item
(0 votes)

Iz straha je tražio boravak u samici!

Manijak iz tramvaja M. I. (37) prebačen je u Okružni zatvor u Beogradu posle dva dana provedena u policijskom pritvoru.

On je smešten na prijemno odeljenje, što je uobičajena procedura, ali je tražio da što pre bude izolovan jer ne sme da spava u strahu od ostalih zatvorenika.

M. I. će, prema rečima sagovornika, na prijemnom odeljenju proći kroz preglede, a potom će biti odlučeno šta će sa njim.

- On je uznemiren i plaši se da će ga maltretirati drugi pritvorenici, jer se zna da robijaši baš ne vole silovatelje, pogotovo one koji napadaju i siluju decu. Čim su čuli ko je i šta je, počeli su da mu dobacuju '' Nismo ti babe iz tramvaja'', ''Bićeš ti ovde nečija devojčica''. Zbog toga je tražio da ga premeste u samicu - dodaje sagovornik.

mup

Po ponašanju M. I. u policijskom pritvoru postoji sumnja da je u pitanju osoba sa ozbiljnim psihičkim problemima. On je, navodno, pričao sam sa sobom u policijskoj ćeliji, radio je sklekove, pozivao se na boga, a navodno je i onanisao.

- Kada je prebačen u pritvor u Okružnom zatvoru i susreo se sa pogledima i dobacivanjem drugih pritvorenika, bio je manji od makovog zrna. Postoji mogućnost da iz tužilaštva zatraže njegovo veštačenje i, ukoliko komisija utvrdi da je on psihički bolesna osoba i da nije u stanju da prati suđenje, da bude prebačen u zatvorsku bolnicu - kaže sagovornik.

M. I. je postao najomraženija osoba u Srbiji nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak od 25. oktobra na kome u tramvaju seksualno zlostavlja devojčicu od 15 godina. On je žrtvu u jednom trenutku pritisnuo skroz do prozora i dodirivao je po intimnim delovima tela.

Bes javnosti izazvale su i žene koje su sve to nemo posmatrale. Ipak, iste večeri on je uhapšen pošto je u jednoj pekari ukrao parče bureka. Kada je policija došla po njega, odmah su ga prepoznali i shvatili da se radi o manijaku iz tramvaja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Kontakt informacije

  • Agencija Sunshine iz Beograda je vlasnik portala Svakazenazna.com
  • Ovaj portal ne snosi odgovornost za komentare koji se mogu naći na društvenim mrežama.
  • Svi zaposleni su tu volonterski i na taj način razvijaju svoju novinarsku karijeru
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.